by Bolding

Om StyleCoaching by Bolding

Jeg hedder Connie Brink Bolding og har taget uddannelsen som stylecoach ved Tini Owild der har Stylewise Academy i København.


Derudover er jeg certificeret Livsdesign- og skyggecoach. Her arbejder jeg lidt dybere med hvordan du tager ejer- og lederskab i dit eget liv og følelser. Det handler om, at du kommer til at elske og værdsætte dig selv endnu mere, som den du er. Samt at lære dig selv at kende fra så mange vinkler som muligt. Ved at arbejde med dine skyggesider - både de lyse og de mørke - får du et kærligere syn på dig selv og andre. 


Jeg synes, det er så givende på alle måder at hjælpe andre mennesker, og det er netop det, jeg gør som style- og livsdesigncoach. Jeg kan give dig de værktøjer, der fremhæver din personlighed og får dig til at stråle, så det der er udenpå, passer med det der er indeni. Det er det, jeg brænder allermest for – at få dig til at blive den bedste udgave af dig selv.


Min påstand er, at alle, uanset budget, størrelse og form, kan få opbygget en funktionel garderobe. Det er en proces, som også vil kræve lidt af dig, men så lærer du også at blive bevidst om, hvad der klæder lige nøjagtig dig, og du undgår at have tøj hængende i skabet, som du ikke bruger.


Jeg hjælper alle med at finde deres stilkerne. Stilkernen er et værktøj, der gør det meget nemmere for dig, at arbejde med dig selv og din stil. Der findes 6 stilkerner: Afslappet, boheme, enkel, feminin, klassisk og rå. 


Det du overordnet vælger, og som du altid føler dig godt tilpas i, er det der indikerer din kerne. Når du bliver bevidst om din kerne, er det meget sjovere og lettere at købe det rigtige og undgå at købe tøj, der aldrig bliver brugt.


Du kan læse mere om stilkernene her.


Ved at booke en stylesession hos mig, vil du lære at bruge det tøj, du allerede har på helt nye måder og få ryddet op i det, der ikke fungerer for dig. Du får værktøjer til at købe præcis det, som du føler dig allerbedst tilpas i, så du fremover undgår dyre fejlkøb.


Skriv eller ring endelig, hvis du har lyst til en uforpligtende snak, eller hvis du har spørgsmål.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Connie Brink Bolding 

Certificeret Stylecoach 

hos StyleWise Academy

Tini Owild og Maria Schøn

Fra StyleWise Academy


Hele holdet fra Stylecoach uddannelsen

Fra Stylecoach uddannelsen


Certificeret Livsdesign og skyggecoach