Jeg tilbyder

Jeg tilbyder: 

*Priserne er ekskl. kørsel.  

Stylesession/Garderobetjek

Kr. 1.995,-*


Med en stylesession/garderobetjek får du : 

 • Kendskab til din stilkerne
 • Flere kombinationsmuligheder med dit tøj
 • Klæd dig mest fordelagtig til din kropstype
 • Køb sikkert hver gang
 • Feedback skema til dig med tips og billeder af de outfits, vi har fundet til dig
 • Oprydningsprincipperne

 

Inden vi mødes hos dig, har du udfyldt et stylecard, og sendt mig nogle billeder, så jeg kan danne mig et indtryk af, hvem du er, og hvad du kan lide.


Derefter kommer jeg hjem til dig, hvor vi sammen ser på din garderobe. Jeg sætter nye sæt sammen, og giver dig gode råd til, hvordan du får ryddet op i dit tøj og får et klædeskab, hvor tingene kan kombineres på kryds og tværs.

Jeg kommer med ideer til hvilke farver og snit der er gode til netop dig og din kropsform. Derudover vil jeg komme med bud på hvad dine næste indkøb kunne være.


Shoppingtur

Kr. 1.495,-*


Med en shoppetur får du: 

 • Kendskab til din stilkerne
 • Klæd dig efter din kropsform
 • Se hvilken virkning accessories har
 • Hvilke farver og snit klæder dig
 • Lær at kombinere tøjet på flere måder, så du får det optimale ud af din garderobe
 • Køb sikkert ind hver gang

 

Inden vi mødes, har du udfyldt et stylecard, og sendt mig nogle billeder, så jeg kan danne mig et indtryk af hvem du er, og hvad du bedst kan lide.


Vi mødes i en udvalgt butik, hvor jeg har fundet tøjet til dig, inden du kommer. Sammen finder vi outfits, hvor du føler dig allerbedst tilpas.


Bagefter sender jeg dig et feedbackskema med de bedste tips til dig, så du fremover kan købe det helt rigtige tøj.

Events og workshops


Events - både for erhverv men også til private arrangementer. 


 • Kundeaften 
 • Påklædning/uniform til ansatte 
 • Inspiration for alle ansatte
 • Private arrangementer, herunder foredrag 

Sammen finder vi ud af, hvad der passer til det I har brug for.


Kan skræddersyes efter jeres behov – ring for yderligere informationer.

Jeg bruger de 6 stilkerne i min stylecoaching - men hvad er stilkerner?


Der er 6 stilkerner: afslappet, boheme, enkel, feminin, klassisk og rå.


Stilkernen viser hvilket tøj du befinder dig bedst i, og som vil præge 70-80% af din garderobe.  Når du finder din stilkerne, bliver det nemmere at finde tøj du føler dig godt tilpas i. Du kan købe mere målrettet ind og undgå dyre fejlkøb. Når du finder din stilkerne, bliver det nemmere at finde tøj, du vil føle dig godt tilpas i, samt at lege og åbne op for flere stylingsmuligheder med det, du allerede har i din garderobe.

De 6 stilkerner:


Afslappet kerne:  


Casual, behagelig, komfortabel, fleksibel, praktisk, sporty er overskrifterne i din stilkerne


Med en afslappet stilkerne befinder du dig bedst i tøj der ikke strammer, og hvis det sidder mere til, er der ofte stretch eller lycra i stoffet. Tøjet skal altså være blødt og behageligt. Du befinder dig godt i tøj uden for mange detaljer, så som t-shirt, sweatshirt, hættetrøjer, tunikaer og tights. Du kan også sagtens have kjoler og nederdele i en casual og uhøjtidlig stil.


Du har ikke meget tøj af stive materialer, figursyet tøj som du ikke føler du kan bevæge dig i. Stilletter og tøj der er for feminint eller for klassisk i looket, har du heller ikke meget af.

Boheme kerne:


Flippet, hippiestil, anderledes, eksperimenterende, flowerpower er overskrifterne i din stilkerne.


Med en boheme stilkerne befinder du dig bedst i tøj med farver der er løstsiddende og gerne etniske mønstre. Der er noget ”utæmmet” ved din stil, og du finder inspiration i moden fra 60’ erne og 70’erne, hvor hippierne var på sit højeste. Genbrugsbutikker holder du sikkert også af at finde ”guld” i. Du bruger sikkert også mange accessories


Du har ikke meget tøj der er alt for "pænt" og enkelt i udtrykket.

Enkel kerne:


Underspillet, minimalistisk og overraskende detaljer er overskrifterne i din stilkerne.


Med en enkel stilkerne befinder du dig bedst i tøj der er ensfarvet– gerne sort, hvid, blå og grå. Der må gerne være flotte og overraskende detaljer ved tøjet, som man får øje på, når man kikker en ekstra gang. Designet råber ikke på opmærksomhed, og hvis man kikker i dit klædeskab er der noget nedtonet og trendy over udvalget.


Du har ikke meget af farverige mønstre og tøj med 100 detaljer på én gang. Tøjet må ikke være larmende og ”råbe” på opmærksomhed.

Feminin kerne:


Kvindelig, piget, romantisk og sart er overskrifterne i din stilkerne.


Med en feminin stilkerne føler du dig godt tilpas i tøj, der har et blødt og fint udtryk i materialer som silke og mohair. Du kan lide feminine detaljer ved tøjet som eksempelvis pufærmer, draperinger, blonder, flæser, palietkjoler, nederdele, stiletter og ballerinasko. Du kan lide at bruge smykker og gerne mange.


Du har ikke meget af streetwear og baggy bukser i din garderobe.

Klassisk kerne:


Traditionel, konservativ, stilren og business-stil er overskrifterne i din stilkerne.


Du føler dig godt tilpas i jakkesæt, klassisk hvid skjorte, rullekrave, cardigan, stiletter og flade sko. Du bliver tiltrukket af god kvalitet og ægte materialer. Du har mest i basisfarverne, sort, blå, grå og hvid. Tøjet er kendetegnet ved at designet er rent og enkelt uden unødvendige detaljer.


Du har ikke meget tøj, der er slidt eller ser sådan ud, og du har heller ikke biker- og cowboystøvler eller tøj i vilde mønstre.

Rå kerne:


Sej, cool og uspoleret er overskrifterne i din stilkerne.


Du føler dig godt tilpas i forskellige slags jeans, gerne med et trashy/ripped look, læderjakker, t-shirt, cowboystøvler, læderarmbånd, tøj med nitter og tøj i læder. Tøjet må gerne se brugt ud uden at være det, og tøjet må aldrig være for "pænt".


Du har ikke meget tøj der har flæser, blonder og blomstrede ting.